Regina Trouwt

Regina Trouwt!

Als zelfstandig trouwambtenaar vertel ik jullie unieke Liefdesverhaal. Jullie liefde vertaal ik naar een persoonlijke onvergetelijke ceremonie. Elke liefde, elk verhaal is uniek. Ik verbind jullie graag wettelijk of  ceremonieel . Dit doe ik in een prachtige ceremonie. De ceremonie van de liefde. Helemaal zoals jullie het voor ogen hebben. Vaak zelfs nog mooier!!!

Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik alle tijd om naar jullie wensen, behoeften en ideeën te luisteren. Ook als je die nog niet hebt, maar wilt sparren over de mogelijkheden, maak ik alle tijd om voor jullie een persoonlijke ceremonie te maken. Zó ontstaat de mooiste huwelijksceremonie!

Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik lang voor jullie trouwdag contact met jullie (veel eerder dan een trouwambtenaar van de gemeente dat zou hebben). Zo kan ik jullie goed leren kennen en kan er maatwerk én een zeer persoonlijke ceremonie ontstaan.

Regina trouwt jullie! Dit kan op verschillende manieren tijdens een burgerlijk huwelijk, een ceremonieel huwelijk of herbevestiging.

“Mede dankzij jouw prachtige verhaal hebben we een topdag gehad! We hebben erg genoten van je persoonlijke verhaal en je enthousiasme. Ook alle ideeën die je hebt aangedragen hebben ons goed geholpen in het plannen van de hele ceremonie. Daarvoor zijn we je erg dankbaar!”

Maarten en Francina, 26  juni 2019

“Wij willen je graag heel erg bedanken voor de toespraak die je tijdens onze ceremonie hebt gegeven. Je had het niet beter kunnen verwoorden. Je bracht het heel feestelijk en vrolijk en hoe je onze kinderen en de overige kinderen erin betrok was geweldig.  We zijn heel erg blij dat jij onze trouwambtenaar bent geworden.”

Bruidspaar G&R 2016

“Lieve Regina,

Een week geleden is het al weer dat wij door jou zijn getrouwd. Wat was het, mede namens jou, een perfecte dag. We hebben zo ontzettend genoten, en wat zijn we blij en dankbaar dat we jou als BABS hebben gekozen. Dank je wel voor de prachtige woorden die je hebt gebruik om ons gezellige gesprek weer te geven. Dankbaar dat mijn overleden ouders ook nog even “langskwamen”. Wat vonden we het leuk dat je roze details, blouse en nagels, had. Lief dat je daaraan had gedacht.”

Marjolande en Hein 5 juli 2019

“Een geweldige zonnige dag waarop wij het JA-woord aan elkaar gaven!

In het prachtige kerkje te Britsum werden we getrouwd door Regina. Een lieve, spontane vrouw met humor en veel enthousiasme! Een perfecte samenwerking met onze vriendin Rinkje die ook tijdens de ceremonie sprak. Het was een hele persoonlijke ceremonie door de vele verschillende emoties.

Tijdens het eerste gesprek werd ons liefdesverhaal gedeeld aan Regina, waar zij een kloppend, “hoe we echt zijn!” verhaal van heeft gemaakt”

Bruidspaar Willianne en Ron 14 juni 2019

“Wij willen je heel erg bedanken voor de persoonlijke manier waarmee je ons in de echt verbonden hebt en daarbij op ongedwongen wijze toch ook het officiële facet hebt bewaakt. De hele bijeenkomst heeft op ons allemaal indruk gemaakt en ons bewust gemaakt van die bijzondere gelegenheid. Wat fijn dat jij in de gelegenheid was ons te huwen.”

Bruidspaar L&J 2017

“We willen je hartelijk bedanken voor jouw rol in onze huwelijksvoltrekking. Het was een emotionele bijeenkomst voor ons en daar heeft zeker jouw toespraak een grote rol in gespeeld. Mooier had dit moment niet kunnen verlopen.”

Bruidspaar A&A 2017

“Zo wij staan weer een klein beetje met beide benen op de grond. Wat hebben we ontzettend genoten van onze bruiloft.

En wat was de ceremonie geweldig! J en ik zijn ontzettend onder de indruk van hoe je ons verhaal samengevat hebt. En hoe fantastisch je dit hebt gebracht, het was een ontzettend vrolijk en mooi verhaal wat perfect bij ons paste. We hebben heel erg veel complimenten over de ceremonie gehad.

We zijn heel erg blij dat jij onze ceremonie hebt gedaan en willen je dan ook enorm bedanken.” 

Bruidspaar J & J  2015

“Tijdens het warme en gezellige kennismakingsgesprek met Regina, voelden wij ons direct op ons gemak. Regina is betrokken en heeft een groot inlevingsvermogen, waardoor zij ons op ons huwelijk ontzettend liefdevol, persoonlijk en met humor heeft toegesproken.”

Bruidspaar Alice en Evert 2014

Call Now ButtonStel je vraag
Follow by Email
Instagram
Open chat
1
Vragen of even sparren?
Mail Regina