Burgerlijk huwelijk

Jullie hebben jullie trouwdatum al gekozen? En ook al een trouwlocatie gekozen?

En jullie willen niks liever dan op deze datum trouwen, met een door jullie eigen gekozen eigen zelfstandig trouwambtenaar?

Willen jullie dat ik jullie wettelijk verbind als echtgenoten?

Dat kan! Regina trouwt jullie graag!

 

Als trouwambtenaar ben ik al beëdigd en benoemd bij de Gemeente Leeuwarden. Met deze beëdiging mag ik jullie overal in Nederland op door gemeenten aangewezen trouwlocaties burgerlijke huwelijken voltrekken. De gemeente waar jullie willen trouwen, vragen we dan om een benoeming voor 1 dag, speciaal voor jullie huwelijk!

 

 

De meeste gemeenten doen dit met liefde*. Wel rekenen ze daar kosten voor. Zie op de site van jullie trouwgemeente welke kosten dit zijn. Als jullie hier voor kiezen, dan regel ik het graag voor jullie. Ik trouw jullie in elke gemeente die jullie maar willen met name in  Drenthe, Groningen, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Friesland en de waddeneilanden.Graag trouw ik jullie! En vertel jullie meer over de mogelijkheden.

*) Elke gemeente hanteert zijn eigen beleid, spelregels en kosten met betrekking tot benoeming van een trouwambtenaar voor 1 dag. Op basis van mijn ervaring en de aan te leveren stukken, regel ik graag deze stappen voor jullie.

Follow by Email
Instagram
Chat openen
1
Vragen of even sparren?
Call Now ButtonStel je vraagMail Regina