Ceremonieel huwelijk

Trouwen zoals jullie het zelf willen? Dat kan met het ceremonieel huwelijk! Graag vertel ik jullie liefdesverhaal! In een prachtige persoonlijke ceremonie! Die dag vieren we de liefde. De dag zal niet te onderscheiden zijn van een echte huwelijksceremonie.

Ceremonieel trouwen is trouwen zonder de extra benoemingskosten van de gemeente? Van plan om gratis of via een budget huwelijk te trouwen? Maar jullie willen wel heel graag nog een mooie ceremonie?  Dit doen jullie later of zelfs nog in het buitenland?

Dan is ceremonieel trouwen, waarbij Regina Spreekt!, de oplossing. Juíst omdat jullie je huwelijksceremonie dan helemaal naar eigen wens en met eigen spreker/trouwambtenaar willen vormgeven.

Als je kiest voor het ceremoniële huwelijk, dan zijn jullie eerst al voor de wet (gratis of budget) getrouwd. Jullie kunnen dan tijdens het ceremoniële huwelijk het JA-woord (met alles er op en eraan) op jullie eigen manier vormgeven.

Geen rompslomp met officiële papieren, gewoon leuk met eigen ontworpen (kinder)aktes. Niet ingeperkt door tijd en duur van de ceremonie. En ook niet met een Babs die jullie als paar nog maar kort kent en beperkt is in de voorbereidingstijd.

Nieuwsgierig geworden? Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden over deze huwelijksceremonie.

65643206_344501042898028_6532833299474153472_n
Call Now ButtonStel je vraag
Follow by Email
Instagram
Open chat
1
Vragen of even sparren?
Mail Regina