Regina Traint

Regina Traint!

Na al honderden huwelijksceremonies (wettelijk) geleid te hebben, en mijn trainerservaring doe ik niks liever dan jou begeleiden in het mooiste beroep op de wereld: Trouwambtenaar!

#mooisteberoepvandewereld

Terwijl ik inmiddels alweer 6 jaar trouwambtenaar ben, train ik al mijn hele leven mensen. Wat begon als trainers-assistent bij het turnen, werd later professioneel trainer als vak. Voor mijn klanten verzorg ik teamtrainingen: om beter te leren samenwerken óf maatwerktrainingen mbt communiceren, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

IMG_7711zwart

Later ging ik als docent/trainer voor de Bestuursacademie de trainingen voor (beginnende) Trouwambtenaren geven. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Heel veel trouwambtenaren die werkzaam zijn bij gemeentes (of als zelfstandige) hebben deelgenomen aan mijn trainingen.

​Ook gemeentes gingen mij vragen om hun team met trouwambtenaren te trainen. Om de Babsen (en ambtenaren burgerlijke stand én/of de bodes) bij te spijkeren in nieuwe ontwikkelen en de juridische kennis bij te spijkeren. Maar ook Storytelling en speech-vaardigheden zit in mijn aanbod.

Ik lever maatwerk! Regina Traint!

Het vak als trouwambtenaar heeft me als mens en professional veel gebracht. Ik leer van elke ontmoeting die ik met een bruidspaar heb. Elke ceremonie vraagt om nieuwe ideeën, dat houdt mij scherp. Het vak van trouwambtenaar is nooit saai. Dat betekent dat ik mezelf ook telkens moet blijven verdiepen in het vak en mijn kennis up to date moet houden. Door zelf ook veel trainingen te volgen, blijft mijn eigen rugzak goed gevuld. Dat heeft me dan ook enorm geholpen om me te ontwikkelen tot de trouwambtenaar die ik nu ben. Na al honderden huwelijksceremonies (wettelijk) geleid te hebben, en mijn trainerservaring en juíst ook door mezelf steeds verder te ontwikkelen in het vak van trouwambtenaar, doe ik niks liever dan jou begeleiden in het mooiste beroep op de wereld: Trouwambtenaar! 

Het leiden van een mooie én bijzondere ceremonie en het voltrekken van een (burgerlijk) huwelijk is fantastisch om te doen! Vaak ook heel eervol als een bruidspaar dat aan je toevertrouwt. Het is jouw taak als trouwambtenaar  om dat ene moment onvergetelijk mooi  te maken! Zodat er een prachtige herinnering geboren wordt, waar niet alleen het bruidspaar, maar ook de daggasten met veel plezier op terug kijken. Om er voor te zorgen dat de juiste sfeer, verbinding en de juiste (juridische) woorden uitgesproken worden, laat zien dat trouwambtenaar een écht vak is.

Er zijn best veel mensen die graag eens een huwelijk willen sluiten, of willen spreken tijdens de ceremonie of graag echt trouwambtenaar willen worden. Mensen stellen mij vaak de vraag: Hoe word ik trouwambtenaar? Hoe pak ik het aan om tijdens een ceremonie te spreken? Hoe voltrek ik als (eendags)Babs het huwelijk?

Wil jij meer over het vak van trouwambtenaar te weten komen?  #hetmooisteberoepvandewereld

Dan kun je bij mij een training volgen. Regina Traint!

 

“Na het verzoek van het bruidspaar is de zoektocht naar ondersteuning begonnen. ‘Hoe zet ik een speech in elkaar, wat doe ik allemaal bij een trouwceremonie, hoe zoek ik de juiste balans bij een feest dat vol zit met blijdschap en emotie?’ Na het eerste contact met Regina kreeg ik al snel de bevestiging dat ik bij haar in goede handen was. Ze is enthousiast, betrokken, uiterst sensitief, intelligent en kritisch. Ze heeft geen moeite om patronen en ideeën te benoemen en waar nodig een stevig fundament neer te leggen. Ze helpt inzicht te verkrijgen, biedt een helder en haalbaar raamwerk om snel en efficiënt het doel te benoemen en te behalen. Wat was dit een uiterst waardevol, inhoudelijk en vooral plezierig traject! En wat een geweldig positieve vrouw! Regina bedankt!”

Dhr. Feenstra (recruiter en management consultant)


“Een mooie training van Regina gehad: een goede combinatie een persoonlijke touch en vakkundige kennisoverdracht. Mede daardoor heb ik mijn zoon en schoondochter kunnen trouwen met een geslaagde speech.”

Dhr. Fulpen (interim bestuurder en adviseur)


“Regina geeft enthousiast en helder training. Het is fijn dat ze zo ervaren is en de training kon ondersteunen met verschillende praktijkvoorbeelden.”

Mevr. Oostveen (adviseur digitale dienstverlening en communicatie)

“Regina is een hele fijne en goede BABSen trainer. Ze is vrolijk, open, vriendelijk en heeft een grote dosis geduld. Ze kan je haarfijn leren hoe het vak in zijn werk gaat en spreekt veel uit eigen ervaringen. De passie spat er bij haar vanaf en ze kan heel goed, jou als persoon én jou als BABS, in je waarde laten en op basis daarvan je verder helpen. Ik ben heel blij dat Regina mijn trainer is geweest!” 

Soraya DeBakker,  Babs gemeente Utrecht en zelfstandig Babs

Follow by Email
Instagram
Chat openen
1
Vragen of even sparren?
Call Now ButtonStel je vraagMail Regina