Regina

Trouwen is persoonlijk. Het gaat over het verhaal van jullie twee als unieke mensen. Het is jullie unieke verhaal over het leven en de liefde.  Jullie liefdesverhaal (of levensverhaal) wordt door mij sprankelend verteld! Want ik ben gek op verhalen!

“Ontwapenend, enthousiast, verbindend” dat zijn de meest kenmerkende woorden over mij.

Vaak krijg ik te horen dat ik een echte vakvrouw ben. Het vak als trouwambtenaar heeft me als mens en professional veel gebracht. Ik leer van elke ontmoeting die ik met een bruidspaar heb. Elke ceremonie vraagt om nieuwe ideeën, dat houdt mij scherp.  Het vak van trouwambtenaar is nooit saai. Dat betekent dat ik mezelf ook telkens moet blijven verdiepen in het vak en mijn kennis up to date moet houden. Door zelf ook veel trainingen te volgen, blijft mijn eigen rugzak goed gevuld. Dat heeft me dan ook enorm geholpen om me te ontwikkelen tot de trouwambtenaar die ik nu ben.

Bij mijn eerste huwelijksvoltrekking, nu 6 jaar geleden, zeiden de gasten en het bruidspaar dat op het moment ik begon te spreken, dat ze één en al verbinding met elkaar voelden. Dat is ook wat ik graag in het contact met jullie als bruidspaar wil bereiken sámen met jullie daggasten. Mijn taak is om goed te luisteren, door te vragen en begrijpen wat er tussen de regels door wordt gezegd, zodat de ceremonie helemaal bij jullie en je gasten past.

Verbinding, sfeer en magie, dat is waar ik voor sta! Dat ik op een pakkende en vertellende manier jullie liefdesverhaal (of levensverhaal) mag delen, is alleen al super om te doen. Een persoonlijke ceremonie waarin jullie en je gasten relaxed op terug kunnen kijken.

Jullie liefde vertaalt in een prachtige ceremonie!

Kies je voor mij als Trouwambtenaar, dan kies je voor een relaxte, persoonlijke huwelijksceremonie waarin naar jullie wensen, behoeften en ideeën is geluisterd.

Nieuwsgierig geworden? Graag ga ik met jullie in gesprek over wat ik voor jullie kan betekenen.

Bel me voor het maken van een kennismakingsgesprek. Of stuur een appje

Of je maakt gebruik van mijn contactformulier.

IMG_7816

Onze eerste ontmoeting kan bijvoorbeeld al bij jullie op de trouwlocatie zijn of in een leuke passende horecagelegenheid.

We gaan gezellig om tafel! We maken kennis met elkaar en bespreken de mogelijkheden. Wat kan ik voor jullie betekenen?  Hoe zien jullie de ceremonie voor jullie? Voelt het goed?  Het wordt dan al duidelijk of we een “klik” hebben!  Kiezen jullie voor mij als trouwambtenaar?

Dan leer ik jullie graag nog beter kennen. We plannen dan een aantal vervolgafspraken. Ik investeer graag in jullie om jullie als paar nog beter te leren kennen. Graag denk ik met jullie mee en verwacht dat jullie enthousiast worden over mijn werkwijze. Zodat er een persoonlijke ceremonie ontstaat! Tot aan jullie trouwdag zullen we intensief contact hebben. Ik ben in deze fase heel nauw bij jullie en jullie wensen betrokken.

Samen genieten we van de voorpret!!

Call Now ButtonStel je vraag
Follow by Email
Instagram
Open chat
1
Vragen of even sparren?
Mail Regina